Ansamblul rezidential THE PARK

NATURA IN ORAS

Proiectul de peisagistica a fost realizat de colaborarea dintre Biroul de Studii Contemporane si Maple Architectural Design.
Proiectul a constat in amenajarea spatiului verde aferent ansamblului rezidential The Park, un proiect de peste 2000 de metri patrati care cuprinde locuri de joaca , piste de biciclete, zone verzi in proximitatea fatadelor si adiacente cailor de circulatie. Zona centrala a proiectului se dezvolta intre cele trei cladiri noi, asigurand locatarilor intimitate si siguranta pentru zona locului de joaca amplasata in centru compozitiei. Alegera speciilor si modul lor de grupare a urmarit evitarea monotoniei prin gruparea acestora si pastrandu-se un element de unificare prin valonamentele de teren propuse care asigura o protectie locului de joaca si totodata constituie un spatiu de socializare pentru locatari.

Amplasarea vegetatiei a fost facuta coreland pozitia, orientarea si inaltimea cladirilor, luand in considerare nu numai criteriile estetice cat si cele functionale.

CLIENT

Hanner

LOCATIE

Bucuresti

AN

2016

PROIECTARE

Maple Design + RPR Birou de Studii Contemporane

COMUNITATE SOCIALIZARE VEGETATIE

Proiectul

Imaginile finale ale proiectului au fost puse la dispozitie de beneficiar.

Implementarea proiectului

Imagini din timpul executiei.

Membru al:

Certificat de calitate:


Copyright © 2018 Maple. Toate drepturile rezervate.

Contact


Montréal, Canada

Bucuresti, Romania
Tel: (438) 929 39 19 Tel: (0767) 95 39 19
Email: office@maplecomp.com Email: office@maplecomp.com
Web: www.maplecomp.com Web: www.maplecomp.com