SIMPLU MINIMALIST

MAI PUTIN INSEAMNA MAI MULT

O alegere echilibrata si disciplinata a elementelor care compun aceasta gradina, in acest proiect atentia a fost concetrata pe jocul dintre proportii si dimensiuni. De la materialul vegetal la sistemul de ilumiat si accesorii, toate au fost alaturate intr-o compozitie simpla, clara  in care fiecare element este apreciat la valoarea lui.

Conceptul gradinii a fost crearea unui spatiu multifunctional care sa satisfaca necesitatile proprietarilor.
Spatiul gradinii a fost impartit in trei zone:

Zona de peluza, care este folosita ca loc de joaca pentru copii.
Zona de fundal, avand la baza specii arbustive si specii floricole care este marcata ,deasemenea, si de o fantana decorativa care poate fi admirata din orice punct al gradinii.
Zona de relaxare, unde este inglobat un jacuzi delimitat de jardinere plantate pentru a obtine intimintate si care indeparteaza insectele nedorite pe timp de vara. Aceasta zona este legata de zona de terasa pentru a oferi un spatiu generos de relaxare, socializare si recrere.

Iluminatul ambiental este cel care desavarseste amenajarea si pune in valoare fiecare element al gradinii.

CLIENT

Privat

LOCATIE

Bucuresti

AN

2013

PROIECTARE

Maple Design

EXECUTIE

Maple Design

SPATIU, EFICIENTA, ECHILIBRU

Animatie grafica

Prezentarea 3d a gradinii ne ajuta sa parcurgem spatiul virtual al gradinii si totodata ne prezinta elementele gradinii atat in detaliu cat si in ansamblu.
Se pot indentifica plantele propuse, se pot vizualiza texturile si culorile acestora in functie de anotimp, se pot parcurge in detaliu zonele propuse in gradina de la paviment la zonele construite: deck, jacuzii, jardinere, locul pentru gratar, fantana decorativa pana la corpurile sistemului de iluminat care pun in valoare amenajarea.

Proiect / Implementarea proiectului

Pentru acest proiect echipa noastra a intocmit proiectul de peisagistica, proiectul de stereotomie alei, proiectul de imprejmuire, proiectul de iluminat ambiental si am creat cateva elemente personalizate unice pentru aceasta gradina. Toate acestea au condus la o amenajare coerenta a unui spatiu de recreere si relaxare usor de de intretinut, care ofera un decor sezonier si poate fi utilizat tot timpul anului.

Membru al:

Certificat de calitate:


Copyright © 2018 Maple. Toate drepturile rezervate.

Montréal, Canada

Bucuresti, Romania
Tel: (438) 929 39 19 Tel: (0767) 95 39 19
Email: office@maplecomp.com Email: office@maplecomp.com
Web: www.maplecomp.com Web: www.maplecomp.com