OAZA URBANA

O COMOARA ASCUNSA

O gradina urbana de dimensiuni reduse proiect realizat de colegii nostri de la RPR Biroul de Studii Contemporane Bucuresti.

O gradina rafinata cu intretinere redusa in care natura ocupa o parte importanta din suprafata acesteia. Spatiul este delimitat perimetral de arbori mari, iar zona centrala se desfasoara spectacolul roselor de colectie. Arbustii propusi au fost plantati riguros in forme geometrice. Pe durata sezonului cald plantele tropicale asezate in vase decorative infrumuseteaza gradina, urmand ca in sezonul rece acestea sa fie duse la iernat in sera de sticla din gradina.

CLIENT

Privat

LOCATIE

Bucuresti

AN

2016

PROIECTARE

RPR Birou de Studii Contemporane

EXECUTIE

Maple Design

CULORI, FORME, TEXTURI

Proiectul

Planul de amenajare a fost conceput de colegii nostri de la RPR Birou de Studii Contemporane

Implementarea proiectului

Una din cerintele de baza ale gradinii fost ca ea sa poata fii folosita si de cei doi caini ai familiei. Pe langa rolul de relaxare si de contemplare al gradinii, utilitatea gradinii a constituit cainii sa poata parcurge si folosii spatiul.
Pavajul ecologic a fost propus pentru is executat pentru a fi comexecutia acestei gradini s-au realizat pavimentul ecologic (verde) o alternativa la zona de peluza clasica. Deasemenea a fost realizata zona verde care cuprinde : rozele de colectie, zonele vegetale plantate geometric si zonele vegetatiei perimetrale.
Gradina in centrul orasului animat reprezinta o adevarata oaza urbana un loc de relaxare si contemplare.

Membru al:

Certificat de calitate:


Copyright © 2018 Maple. Toate drepturile rezervate.

Montréal, Canada

Bucuresti, Romania
Tel: (438) 929 39 19 Tel: (0767) 95 39 19
Email: office@maplecomp.com Email: office@maplecomp.com
Web: www.maplecomp.com Web: www.maplecomp.com