ESTUL INTALNESTE VESTUL

JOCUL NORILOR

In cadrul acestui proiect cerul reprezinta fundalul amenajarii. Grădina a fost amenajată în stil peisager astfel încât să corespundă cerinţelor beneficiarului oferind spaţii de relaxare, perspective interesante, colorit pe tot parcursul anulu. S-a creat un traseu rectiliniu, transformându-se într- o grădină de contemplare jucând rolul de scenă în care anotimpurile vor avea rolul principal.

Una din provocarile intalnite in cadrul acestei gradini a fost fragmentarea spatiului prin ecrane vegetale care delimiteaza spatiile si ascund elementele surpriza, creand zone cu diverse functiuni.

CLIENT

Privat

LOCATIE

Timisoara

AN

2015

PROIECTARE

Maple Design

EXECUTIE

Maple Design

CER, LUMINA, INTIMINTATE

Proiectul

Proiectul de peisagistica studiaza dispunerea in teren a amenajarilor cu anumite functiuni, a perspectivelor importante si a centrului compozitional principal. Acesta ne ofera solutia de ansamblu pentru amplasarea aleilor, amplasarea vegetatiei, a elementelor decorative.

Implementarea proiectului

Zonele create cu ajutorul vegetatiei cuprind specii indigene cu decor redundant. Zona de terasa a fost gandita ca un spatiu de relaxare si socializare intim, flancata de zone verzi in care textura, culoarea si mirosul plantelor sa contribuie la crearea atmosferei.
Zona de lavanda a fost propusa ca un spatiu central pentru circulatia propusa in gradina ea asigurand totodata trecerea la gradina utilitara – livada.

Membru al:

Certificat de calitate:


Copyright © 2018 Maple. Toate drepturile rezervate.

Montréal, Canada

Bucuresti, Romania
Tel: (438) 929 39 19 Tel: (0767) 95 39 19
Email: office@maplecomp.com Email: office@maplecomp.com
Web: www.maplecomp.com Web: www.maplecomp.com