CULORILE VERII

UNIC

Grădina a fost amenajată în stil minimalist astfel încât să corespundă cerinţelor actuale oferind spaţii de relaxare, perspective interesante, colorit pe tot parcursul anului si să se transforme într-o grădină de contemplare.

Elementele componente ale gradinii. prin combinatia de forme si plante tunse creaza o imagine vizuala puternica, gradina ofera un spatiu de relaxare si socializare care se subordoneaza arhitecturii locuintei.

CLIENT

Privat

LOCATIE

Jud. Teleorman

AN

2015

PROIECTARE

Maple Design

EXECUTIE

Maple Design

CONTEMPORAN, FUNCTIONAL

Animatie grafica

Proiectul de peisagistica studiaza dispunerea in teren a amenajarilor cu anumite functiuni, a perspectivelor importante a centrului compozitional principal. De la schemele de circulatie pana la delimitarea diferitelor zone care incadrate in compozitia gradinii ajuta la realizarea planului general de amenajare. Acesta ne ofera solutia de ansamblu pentru amplasarea aleilor, amplasarea vegetatiei, a elementelor decorative.

Proiect / Implementarea proiectului

In cadrul solutiei alese s-a optat pentru amplasarea de zone plantate in proximitatea zonei de plaja. In vegetatia propusa se regasesc plante precum lavanda, trandafiri, specii arbustive de talie mica, toate acestea creand intimitatea necesara zonei de piscina si zonei de terasa dar totodata permitand vederii sa se bucure de zona de peluza.

Membru al:

Certificat de calitate:


Copyright © 2018 Maple. Toate drepturile rezervate.

Montréal, Canada

Bucuresti, Romania
Tel: (438) 929 39 19 Tel: (0767) 95 39 19
Email: office@maplecomp.com Email: office@maplecomp.com
Web: www.maplecomp.com Web: www.maplecomp.com