VOEST ALPINE STEEL CENTER

INDUSTRIAL

Conceptul general a fost crearea unei amenajari peisagere care sa indeplineasca functiile estetice si functionale destinate unui astfel de spatiu industrial.

In urma studiului efectuat pe amplasament s-au identificat punctele cheie ale spatiului care vor fi puse in valoare prin amenajarea propusa. S-a propus deasemenea crearea de centre de greutate in partea centrala a amenajarii prin jocuri de suprafete, texturi si culori. S-au amplasat specii floricole, arboricole, arbusti decorativi prin frunze, flori, port iar compozitia acestora asigura un décor variat pe toata durata anului. Predominant speciile sunt cu frunze cazatoare, iar in proportie de 30% s-au propus si specii cu frunze persistente pentru a sigura decorul si in anotimpul rece. Spatiul verde este compus din specii rezistente la poluare.

CLIENT

Voest Alpine

LOCATIE

Judetul Giurgiu

AN

2013

PROIECTARE

Maple Design

EXECUTIE

Pepiniera du Val d’Yerres Deux

OTEL, FORTA

Animatie grafica

Proiectul de peisagistica studiaza dispunerea in teren a amenajarilor cu anumite functiuni , a perspectivelor importante a centrului compozitional principal. De la schemele de circulatie pana la delimitarea diferitelor zone care incadrate in compozitia generala ajuta la realizarea planului general de amenajare.

Proiect / Implementarea proiectului

In urma studiului efectuat pe amplasament s-au identificat cateva puncte cheie ale spatiului care vor fi puse in valoare . Din parcurgerea spatiului de pe soseaua laterala se evidentiaza necesitatea crearii unei rupturi la nivelul ochiului , pentru a putea fi remarcata hala industriala. Am propus ca intrarea trenului in incinta ( un element functional ) sa fie valorificata din punct de vedere estetic. Crearea unui centru de greutate in partea centrala a amenajarii prin jocuri de suprafete, texture si culori.

Membru al:

Certificat de calitate:


Copyright © 2018 Maple. Toate drepturile rezervate.

Montréal, Canada

Bucuresti, Romania
Tel: (438) 929 39 19 Tel: (0767) 95 39 19
Email: office@maplecomp.com Email: office@maplecomp.com
Web: www.maplecomp.com Web: www.maplecomp.com