ATRIUM GENPACT OFFICE BUILDING

OFFICE AREA

Acest proiect a fost realizat de colegii de la CMD Design, care consta in propunerea a doua jardinere elegante si de dimensiuni considerabile, care vor gazdui cate cei patru palmieri din genul Washingtonia.
Palmierii au fost alesi ca avand inaltimea de 13 m si respectiv 11 metri. Proiectul cuprinde mai multe componente printre care bazine cu apa, acvariu decoratv, elemente decorative spectaculoase, pereti verzi.

Echipa Maple Design a realizat executia jardinierelor, montajul palmierilor indoor in aceste jardiniere, plantarea materialului vegetal in jardiniere.
​Provocarea proiectului a constituit-o descarcarea palmierilor intr-un spatiu extrem de limitat si montajul lor in interiorul atriumului cladirii.

CLIENT

GENPACT Building

LOCATIE

Bucuresti

AN

2016

PROIECTARE

CMD DESIGN

EXECUTIE

Maple Design

ECHILIBRU, ELEGANTA

Animatie grafica

Proiectul a fost realizat de colegii de la CMD Design.

Proiect / Implementarea proiectului

Provocarea acestui proiect a reprezentat-o executia si plantarea materialului vegetal, in atriumul cladirii, intr-un spatiu foarte limitat. Echipa noastra a realizat descarcarea materialului vegetal, confectionarea jardinierelor si plantarea materialului vegetal in acestea. Ridicarea si pozitionarea palmierilor a fost executata si cu ajutorul colegilor de la Stage Expert.

Membru al:

Certificat de calitate:


Copyright © 2018 Maple. Toate drepturile rezervate.

Montréal, Canada

Bucuresti, Romania
Tel: (438) 929 39 19 Tel: (0767) 95 39 19
Email: office@maplecomp.com Email: office@maplecomp.com
Web: www.maplecomp.com Web: www.maplecomp.com