SEDIUL PRIMARIEI COMUNEI COLIBASI

ADMINISTRATIV

Conceptul general a fost identificat prin crearea unei amenajari peisagere care sa indeplineasca functiile estetice si functionale destinate unui spatiu administativ.

Acest tip de amenajare contribuie la estetica urbana, si beneficiaza de plantatii decorative care se armonizeaza cu volumul architectural prin peluza de gazon, grupuri simetrice de arbori si arbusti, gard viu de joasa inaltime amplasat perimetral.
Acestea vor fi asociate cu elementele decorative construite cum ar fi monumentul eroilor care va fi amplasat in partea de est a sitului in zona intrarii principale.

CLIENT

Primaria Com. Colibasi

LOCATIE

Judetul Giurgiu

AN

2013

PROIECTARE

Maple Design

VERDE, FUNCTIONAL

Proiectul

Imaginile 3 d cu prezentarea proiectului au stat la baza deciziilor specialitatilor implicate in cadrul proiectului. Totodata proiectul de peisagistica a fost realizat insumand toate specialitatile intr-un plan general de amenajare.

Implementarea proiectului

Imbinarea componentelor amenajarii de la elementele arhitecturale , elementele vegetale pana la materiale folosite, acestea au fost alese pentru a se imbina si a crea o sediu administativ modern, deschis si integrat in peisajul local.
Echipa noastra a realizat proiectul de amenajare peisagera care a inclus planul aleilor si stereotomia acestora, inclusiv planul detaliat pentru fiecare zona a amenajarii si deasemenea proiectul sistemului de iluminat.

Membru al:

Certificat de calitate:


Copyright © 2018 Maple. Toate drepturile rezervate.

Montréal, Canada

Bucuresti, Romania
Tel: (438) 929 39 19 Tel: (0767) 95 39 19
Email: office@maplecomp.com Email: office@maplecomp.com
Web: www.maplecomp.com Web: www.maplecomp.com