PIATA SEZONIERA AGROALIMENTARA

TRADITIONAL

Proiectul a reprezentat amenajarea unuie piete agroalimentare sezoniere corespunzătoare unde producătorii locali să își poată comercializa produsele.

Piata agroalimentara a fost propusa intr-o turistică importantă în regiunea Brașov, localitatea deținând spații de cazare la pensiunile construite pe raza comunei. Lipsa unui loc de prezentare și comercializare a produselor agroalimentare locale conduce la pierderea posibilității de dezvoltare a producătorilor locali precum și la diluarea potenţialului turistic al localității.
S-a propus amenajarea pieței agroalimentare implicând lucrări de împrejmuire a zonei cu marcarea accesului principal atat auto cat si pietonal, propunerea unei suprafete pavate adecvata zonei, propunerea mobilierului specific pietei agroalimentare. Prin implementarea acestui scenariu se dă posibilitatea producătorilor locali să-și promoveze și să-și valorifice produsele, astfel fiind ajutată dezvoltarea economică a localității. Totodată cetățenii din localitate au posibilitatea să se aprovizioneze cu produsele necesare gospodăriilor. Nu în ultimul rând, prin existența unei asemenea funcțiuni urbane în localitate se va promova localitatea din punct de vedere turistic.

CLIENT

Primaria Com. Poiana Marului

LOCATIE

Judetul Brasov

AN

2018

PROIECTARE

Maple Design + Domus Proiect

NATURAL, SANATOS

Animatie grafica

Animatia virtuala cu prezentarea proiectului a reprezentat un punct de pornire in luarea deciziilor specialitatilor implicate in cadrul proiectului. Totodata proiectul de peisagistica a fost realizat insumand toate specialitatile intr-un plan general de amenajare.

Implementarea proiectului

Amenajarea peisageră a pieței agroalimentare include lucrări de împrejmuire a zonei cu marcarea accesului principal, atât auto cât și pietonal. De asemenea se propune prevederea unei suprafete pavate adecvată zonei cât și dotarea cu mobilier specific pieței agroalimentare.

Membru al:

Certificat de calitate:


Copyright © 2018 Maple. Toate drepturile rezervate.

Montréal, Canada

Bucuresti, Romania
Tel: (438) 929 39 19 Tel: (0767) 95 39 19
Email: office@maplecomp.com Email: office@maplecomp.com
Web: www.maplecomp.com Web: www.maplecomp.com