PARCUL SHANNON, MONTREAL, CANADA

SPORTUL, CA SI ARHITECTURA, ESTE OR ARTA GEOMETRICA

Conceptul a fost crearea unui spatiu care sa deserveasca locurile de joaca existente si totodata sa poata fi folosit pentru scolile de zip pentru copii pe timp de vara .

Circulatiile propuse deservesc atat locurile de parcare , cat si zonele catre vestiare si catre locurile de joaca. Am ales formele rectilinii pentru traseu.
Materialele folosite pentru alei, pentru locurile de sedere au fost alese pentru a se integra in peisaj si a asigura o uniformitate cu restul amenajarii.
Materialul vegetal a fost compus din exemplare de arbusti si flori perene pentru a asigura un decor tot timpul anului . Cornusul sanguineea , echinaceea, achillea , plantele aromatice ca : mentha, bassilicum , lavandula cu diverite texturi si mirosuri au fost alese pentru a atrage fluturi, flori ,insecte si vor fi folosite ca un loc de explorare « micul botanist » pentru copii de la scoala de zi . Acestia vor putea observa culori, mirosuri, texturi si diferite insecte.

CLIENT

Primaria Beaconsfield

LOCATIE

Montreal, Canada

AN

2018

PROIECTARE

Maple Design + Strathmore Landscaping

SPORTUL NU CONSTURIESTE CARACTERUL, CI IL DEZVALUIE

Animatie grafica

Proiectul de peisagistica studiaza dispunerea in teren a amenajarilor cu anumite functiuni , a perspectivelor importante a centrului compozitional principal. De la schemele de circulatie pana la delimitarea diferitelor zone care incadrate in compozitia parcului ajuta la realizarea planului general de amenajare.
Acesta ne ofera solutia de ansamblu pentru amplasarea aleilor, amplasarea vegetatiei, a elementelor decorative.

Proiect

Materialele folosite precum lemnul si metalul pentru locurile de sedere au fost gandite sa completeze si sa se integreze in imaginea naturala a amenajarii pentru a o pune in valoare. Ca in fiecare proiect elementele personalizate in cazul acestui proiect locurile de sedere reprezinta unul din punctele forte ale amenajarii.
În consecinţă, dispunerea vegetaţiei a fost gandita în concordanţă cu orientarea vederilor, proiectarea aleilor de circulaţie s-a facut către şi în proximitatea terenurilor de sport.

Membru al:

Certificat de calitate:


Copyright © 2018 Maple. Toate drepturile rezervate.

Montréal, Canada

Bucuresti, Romania
Tel: (438) 929 39 19 Tel: (0767) 95 39 19
Email: office@maplecomp.com Email: office@maplecomp.com
Web: www.maplecomp.com Web: www.maplecomp.com