PROIECTARE PENTRU ÎNCHIDEREA IN SITU A DEPOZITELOR DE DESEURI NECONFORME SI RELOCAREA DEPOZITELOR NECONFORME, ÎN CADRUL PROIECTULUI ÎN JUDEȚUL MARAMUREȘ

ECOLOGIE

Lucrările propuse în noua investiţie sunt propuse a se desfăşura în cadrul proiectului „Inchiderea depozitului de deşeuri urbane Tepliţa – Sighetu Marmaţiei, în cadrul proiectului „Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Maramureş”.

In cadrul acestui proiect echipa Maple Architectural Design a fost aleasa de catre ISPE pentru a executat componenta de peisagistica a proiectului. Pentru realizarea proiectului s-au propus lucrari de plantare a unor perdele de protectie cu rol utilitar , protectie si ameliorarea mediului. Deasemenea s-au propus masuri de remediere a siturilor contaminate si decontaminarea acestora. Rolul ecologic al zonelor verzi se situeaza pe prim plan, functiunea zonei verzi contribuie in mod esential la calitatea mediului de viata , ameliorarea microclimatului urban, purificarea atmosferei. Zonele verzi propuse sunt compuse din specii cu capacitate de epurare fizica mare.

CLIENT

Consiliul Judetean Maramures

LOCATIE

Judetul Maramures

AN

2016

PROIECTARE

Maple Design + ISPE Bucuresti

NATURAL, VEGETAL

Implementarea proiectului

Imaginile 3d cu prezentarea proiectului au stat la baza deciziilor specialitatilor implicate in cadrul proiectului.

Proiect

Proiectul de peisagistica a constat in realizarea unor plantatii specializate pentru amplasamentul depozitelor neconforme si relocarea acestora. Speciile propuse au fost alese cu o capacitate mare de epurare.

Membru al:

Certificat de calitate:


Copyright © 2018 Maple. Toate drepturile rezervate.

Montréal, Canada

Bucuresti, Romania
Tel: (438) 929 39 19 Tel: (0767) 95 39 19
Email: office@maplecomp.com Email: office@maplecomp.com
Web: www.maplecomp.com Web: www.maplecomp.com