VERIFICAREA, INVENTARIEREA SI CARTAREA COMPONENTEI VEGETALE

REGISTRU VERDE

Registrul local al spatiilor verzi din Bucuresti a constituit dezvoltarea sistemului informational prin inregistrarea spatiilor verzi din interiorul orasului. Proiectul a fost realizat de catre Topoexim.

In cadrul acestui proiect echipa Maple Architectural Design a fost aleasa sa verifice prin sondaj componenta vegetala a proiectului. Verificarea s-a executat pe teren datele fiind inregistrate in timp real.

Componentele vegetale au fost verificate respectand criteriile stabilite pentru fiecare exemplar. Prin realizarea acestui proiect s-a urmarit realizarea unui sistem unic de evidenta si inventariere a capitalului verde, realizarea unei harti interactive a spatiilor verzi, managementul efficient al spatiilor verzi, protejarea si conservarea zonelor verzi din oras, identificarea terenurilor degradate avand ca scop reabilitarea si folosirea acestora ca viitoare spatii verzi.

CLIENT

Cornel & Cornel Topoexim

LOCATIE

Bucuresti

AN

2014

PROIECTARE

Maple Design

INVENTARIERE, VERIFICARE COMPONENTA VEGETALA

Proiect

Imagini de ansamblu cu o parte din patrimoniul verde al orasului.

Implementarea proiectului

In cadrul acestui proiect echipa Maple Architectural Design a fost aleasa sa verifice prin sondaj componenta vegetala a proiectului. Verificarea si inventarierea componentei vegetale s-a executat pe teren cu specialisti din domeniu pentru a putea identifica corect speciile, si criteriile de inregistare a vegeatiei .Datele culese au fost inregistrate in timp real folosind tehnologia de tip 3G si echipamente de ultima generatie. Verificarea s-a efectuat in timpul iernii, element care nu a constituit o provocare pentru specialistii implicati in proiect.

Membru al:

Certificat de calitate:


Copyright © 2018 Maple. Toate drepturile rezervate.

Montréal, Canada

Bucuresti, Romania
Tel: (438) 929 39 19 Tel: (0767) 95 39 19
Email: office@maplecomp.com Email: office@maplecomp.com
Web: www.maplecomp.com Web: www.maplecomp.com