Politica de confidentialitate

  • Home
  • /
  • Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Datele noastre de contact:

SC MAPLE ARCHITECTURAL DESIGN SRL

Mail: office@maplecomp.com

Adresa: Str. Minis, nr. 10, bl x7, ap 6,  Sector 3, Bucuresti

Incepand cu 25 mai 2018 va intra in vigoare Regulamentul 2016/679/UE privind protectia persoanelor fizice prin prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestora, regulament care va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene.

SC Maple Architectural Design SRL se aliniaza prevederilor Regulamentului 2016/679/UE si te informeaza prin “politica de confidentialitate” asupra drepturilor tale privind prelucrarea datelor cu caracter personal.

Prelucrarea datelor

SC Maple Architectural Design SRL prelucreaza datele cu caracter personal in scop legal, in scop de informare, dar si de marketing direct, pentru a te tine la curent cu noile noastre produse si servicii conform cautarilor tale efectuate in site-urile noastre, dupa abonarea ta la alertele noastre, oferindu-ne acordul de procesare al acestora.

Temeiul prelucrarii datelor cu caracter personal este constituit din contractul de prestari servicii si livrare de produse catre persoanele fizice sau juridice interesate de acest tip de produse/servicii si sunt de acord cu Termenii si conditiile mentionate pe site.

Privitor la scopul de marketing direct, te asiguram ca selectam si analizam datele cu caracter personal precum: nume, prenume, adresa, adresa mail, numar telefon pentru a putea lua legatura cu tine, cu usurinta.

Pentru a determina perioada prelucrarii datelor personale, luam in calcul perioada contractuala pana la expirarea obligatiilor legale, termenele de arhivare – pentru clientii persoane juridice, iar pentru persoane fizice – in termen de 10 zile de la primirea unei cereri specifice, semnata si datata, transmisa la sediul nostru din: Str. Minis, nr. 10, bl x7, ap 6, Sector 3, Bucuresti.

Drepturile tale

Dreptul de acces – ai dreptul sa obtii de la noi o confirmare de prelucrare a datelor cu caracter personal, daca este cazul, si acces la acestea privind modalitatea in care sunt prelucrate;

Dreptul la portabilitatea datelor – ai dreptul sa iti primesti datele personale intr-un format structurat, care poate fi citit automat, date care pot fi transmise direct altui operator, daca este posibil din punct de vedere tehnic;

Dreptul la opozitie – cand prelucrarea datelor cu caracter personal are ca scop marketingul direct, ai dreptul de a te opune prelucrarii in orice moment.

Dreptul la rectificare – ai dreptul la corectarea datelor cu caracter personal inexacte;

Dreptul de a fi uitat (stergerea datelor) – ai dreptul de a solicita stergerea datelor personale pentru urmatoarele motive: nu mai sunt necesare in indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate/prelucrate; iti retragi consimtamantul si nu exista alt temei juridic pentru prelucrare; te opui prelucrarii; datele au fost prelucrate ilegal etc.

Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Iti poti exercita aceste drepturi trimitand o cerere scrisa, semnata si datata, la sediul nostru din: Str. Minis nr. 10,bl x7 , ap 6 Sector 3, Bucuresti.

Ce date colectam?

Date de identificare: nume, prenume, adresa.

Date de contact: adresa de e-mail, numere telefon etc.

Date de tranzactionare: detalii referitoare la plati si achizitii din site-urile noastre;

Date tehnice: date de logare, IP, tip si versiune browser, setare fus orar si locatie, sistem operare, platforme de pe dispozitivele folosite pentru a ne accesa site-urile;

Date utilizare: cum sa folosesti paginile noastre web, serviciile etc;

Date marketing si comunicare.

NU colectam si prelucram nicio data sensibila despre tine: rasa sau etnie, convingeri religioase sau filosofice, viata si orientare sexuala, sanatate, date genetice, infractiuni penale etc.

Utilizand site-urile noastre iti putem colecta automat date tehnice si actiuni de navigare prin utilizarea de fisiere cookie si tehnologii similare. Citeste politica noastra care vizeaza fisierele Cookies AICI!

Surse terte: Exista posibilitatea primirii de date cu caracter personal din surse terte sau publice, spre exemplu: Google, Facebook, Tawk.to, Registrul Comertului etc.

Marketing

Primesti comunicari de marketing daca te-ai abonat la newsletterul noastru, ai acceptat “Termenii si Conditiile” si “Politica de confidentialitate” de pe site-ul www.maplecomp.com si ai bifat casuta de comunicari de marketing.

Datele tale cu caracter personal vor fi utilizate numai pentru a te informa in legatura cu noi lansari de servicii/produse ale noastre sau ale clientilor nostri.

Este posibil ca datele tale sa ajunga si catre terte parti numai in urmatoarele situatii:

Daca vom folosi serviciile de externalizare ale unei firme de servicii IT si administrare sistem;

Catre Administratia Fiscala, organe de reglementare si alte autoritati din Romania care solicita raportarea activitatilor de procesare.

Datele tale cu caracter personal sunt securizate, iar accesul la acestea este limitat angajatilor si tertelor parti, care se supun obligatiei de confidentialitate.

Pentru orice alte informatii legate de prelucrarea datelor personale, scrie-ne la office@maplecomp.com

Iti multumim!

SC Maple Architectural Design SRL

Termeni si conditii

www.maplecomp.com (denumit in continuare “Site-ul”) apartine societatii comerciale SC Maple Architectural Design SRL, cu sediul in Str. Minis nr. 10, bl x7, ap 6 Sector 3, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub numarul J40/10450/2013, CUI: RO 32156181. Prezentul document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza Site-ul. Site-ul cuprinde si diverse domenii si sub-link-uri apartinand societatii comerciale SC Maple Architectural Design SRL („Societatea”).

Accesul si folosirea Site-ului se face in termenii si conditiile de mai jos. Folosirea Site-ului, inregistrarea si accesul la servicii si produse presupune implicit acceptarea fara obiectii si/sau rezerve a acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care rezulta din acceptarea acestora. Serviciile si produsele oferite de Site sunt rezervate persoanelor fizice si juridice. Termenii si conditiile de folosire a acestor produse si servicii pot fi modificate de catre Societate in orice moment, fara instiintarea in avans a utilizatorului. Utilizatorul (termen prin care intelegem persoana fizica sau juridica care foloseste Site-ul) va putea accesa in permanenta termenii si conditiile de folosire a serviciilor si produselor pentru a le putea verifica in orice moment.

  1. ACCES

Folosirea Site-ului este permisa pentru oferirea si obtinerea de informatii. Orice folosire in alte scopuri decat acesta este interzisa. Pentru a accesa Site-ul, serviciile, produsele si informatiile puse la dispozitie pe Site aveti nevoie de acces la internet. Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru siguranta acestui Site sau a liniei dvs. de comunicare cu acesta.

  1. REGULI DE FOLOSIRE

Societatea sau terte parti pot oferi autorizat, prin intermediul Site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse de internet. Societatea nu garanteaza, nu este si nu poate fi responsabila in niciun fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale existente pe site-urile respective. Societatea nu va fi responsabila sau pasibila de a plati despagubiri, direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupus cauzata de/sau in legatura cu folosirea sau increderea in informatiile, continutul, bunurile sau serviciile puse la dispozitie de site-urile respective. Societatea isi rezerva dreptul de a impiedica prin orice mijloace si de a cere pedepsirea conform legilor in vigoare a persoanelor implicate in distrugerea sau alterarea Site-lui, a continutului sau sigurantei acestuia sau incercarea de a ataca sau compromite Societatea sau pe partenerii sai, produsele, serviciile si angajatii acestora. Orice eventual litigiu in legatura cu Site-ul este de competenta instantelor competente de la sediul Societatii.

Nu sunt permise:

– copierea, multiplicarea, distribuirea, stocarea sau pastrarea, prin orice mijloace, inclusiv electronice, magnetice sau computerizate, a materialelor si informatiilor aflate pe acest Site;

– incercarea de a interveni, prin orice mijloace, in continutul acestui Site, stergerea sau modificarea prin orice mijloace a materialelor si informatiilor publicate, sau incercarea de a actiona in acest scop;

– incercarea de a scana, sonda sau a testa vulnerabilitatea oricarui sistem din reteaua Societatii sau accesarea oricaror servere sau servicii din reteaua Societatii care nu sunt publice, fara autorizatie;

– folosirea oricaror adrese de e-mail publicate pe Site pentru distribuirea lor pe liste de trimitere de e-mail sau pentru trimiterea de e-mailuri comerciale (“spamming”) sau pentru orice alt scop in afara de trimiterea de e-mailuri personale justificate, fara acordul scris al posesorilor acestor adrese.

Incalcarea oricareia dintre aceste reguli presupune raspunderea civila sau penala, dupa caz Societatea va cerceta faptele care implica asemenea incalcari, cooperind cu autoritatile pentru prevenirea sau impiedicarea unor astfel de incalcari.

  1. CONFIDENTIALITATE

Informatia pe care dvs. o furnizati despre dvs. catre  www.maplecomp.com va fi folosita doar in conformitate cu termenii Confidentialitate si Informatii Personale (art. 7 din prezentul document) ai  www.maplecomp.com

  1. INREGISTRARE, PAROLE SI RESPONSABILITATI

Pentru a folosi serviciile si produsele oferite de site-ul  www.maplecomp.com, va obligati sa:

1) oferiti date reale, complete si corecte despre dumneavoastra asa cum este cerut in formularul de contact de pe Site;

2) pastrati si innoiti, atunci cand situatia o cere, datele de inscriere pentru a fi adevarate, exacte si complete. Sunteti de acord sa faceti aceasta eventuala completare in cel mult 10 de zile de la data la care s-au produs schimbarile.

Daca veti oferi informatii care nu sunt reale, inexacte sau incomplete Societatea are dreptul sa va faca raspunzator, dumneavoastra fiind obligat sa reparati orice paguba, de orice natura, pe care ati produs-o Societatii si/sau Site-ului si totodata sa aparati Societatea fata de orice pretentii ale tertilor, de orice natura, pornite din actiunile de care dvs va faceti vinovat. De asemenea,  www.maplecomp.com nu raspunde in nici un mod de informatiile si datele publicate, difuzate sau trimise de catre utilizatorii sai. Cu toate acestea, Societatea isi rezerva dreptul ca oricand, unilateral, sa verifice acuratetea si corectitudinea informatiilor oferite de catre dumneavoastra si sa actioneze in consecinta, potrivit celor de mai sus.

  1. DISPONIBILITATEA SI CALITATEA SERVICIULUI

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile si produsele oferite pe Site, cu sau fara un anunt in avans. Societatea nu este raspunzatoare fata de utilizatori, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau oprirea serviciilor si produselor disponibile prin intermediul Site-ului. Intelegeti si sunteti in mod expres de acord ca folosirea Site-ului se face pe propria dumneavoastra raspundere si totodata ca serviciile si produsele sunt oferite potrivit principiului „asa cum sunt disponibile”. Nu se acorda si nici nu este recunoscuta nici o garantie comerciala implicita sau expresa si nici adaptari cu scopul de a indeplini un anumit scop sau o calitate multumitoare proprie utilizatorului.

  1. LIMITAREA RASPUNDERII

Societatea nu ofera nicio garantie ca:

– informatiile vor implini toate solicitarile dumneavoastra

– serviciile sau produsele vor fi furnizate neintrerupt, la timp, in siguranta sau fara erori (din motive care nu tin de  www.maplecomp.com, ci de factori externi)

– rezultatele care se vor putea obtine din folosirea informatiilor site-ului vor fi corecte sau de incredere,

– calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, va satisface toate cerintele dumneavoastra.

Utilizatorul este singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate sistemelor de calcul sau retelei de pe care acceseaza Site-ul sau de orice alte pierderi de date, care ar putea rezulta din descarcarea de informatii, servicii si produse de pe Site. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de pe Site sau prin intermediul serviciilor si produselor Site-ului nu constituie o garantie, daca nu este mentionata expres in Termenii si conditiile de folosire. Societatea nu va fi raspunzatoare pentru niciun fel de pagube directe sau indirecte, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau incomensurabile (chiar daca Societatea a fost informata in avans de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

– folosirea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor Site-ului;

– costul procurarii de bunuri sau servicii complementare rezultand din orice bunuri, date, informatii sau servicii cumparate sau obtinute, mesaje primite, tranzactii incepute prin/ de pe Site;

– declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor si produselor Site-ului;

– orice alta problema legata de serviciile si produsele Site-ului.

Societatea nu este si nu poate fi responsabila pentru nepotriviri, indisponibilitati sau alte defecte ale acestui Site sau ale continutului sau.

  1. CONFIDENTIALITATE SI INFORMATII PERSONALE

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, societatea comerciala SC Maple Architectural Design SRL are obligatia de a administra cu buna-credinta, in conditii de siguranta si numai pentru scopurile mentionate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt marketing, reclama si publicitate, si servicii de comunicatii electronice. Dumneavoastra sunteti in mod expres de acord cu oferirea de informatii catre Site, in mod corect, cu buna credinta si conform realitatii, si folosirea de catre Societate a acestora. Prin trimiterea de informatii catre Site se intelege oferirea, in cazul persoanelor fizice, a urmatoarelor: nume, prenume, telefon/fax, adresa (domiciliu/resedinta), email, iar in cazul persoanelor juridice a urmatoarelor: datele si elementele de identificare ale companiei in scopul oferirii catre utilizator a serviciilor si produselor Societatii. Trimiterea de informatii catre Site reprezinta acceptul utilizatorului acordat Societatii ca liber de orice obligatie privind achitarea unei plati si/sau remuneratii, neexclusiv si pe termen nelimitat, sa prelucreze aceste infomatii prin orice mijloace, prin operatiuni precum: colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, copierea, folosirea, distribuirea/transferul catre terti, inclusiv in strainatate, catre alti distribuitori si contractori locali si din strainatate cu care Societatea este in relatii contractuale. Societatea asigura pastrarea confidentialitatii datelor cu caracter personal si a celorlalte informatii. Aceasta obligatie nu se aplica in cazul informatiilor dezvaluite de catre dumneavoastra deliberat unor terti. Astfel, Societatea pastreaza informatiile trimise de catre dumneavoastra in baza de date si in conditii de siguranta, le prelucreaza conform legii, cu buna-credinta, in scopuri legitime, pentru furnizarea serviciilor si produselor sale. Aceste informatii vor fi folosite numai in scopul pentru care au fost oferite si nu vor face obiectul unor servicii si produse nedeclarate pe Site la momentul trimiterii. Pe viitor aceste informatii ne permit s-a va tinem la curent cu activitatea noastra sau, dupa caz, sa desfasuram viitoarea noastra relatie. Prin achizitionarea unor servicii si produse ale Site-ului, sunteti de acord sa primiti informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Societate, partenerii contractuali ai Societatii, alte companii din acelasi grup cu Societatea, furnizori de servicii si bunuri. Conform prevederilor legale aveti dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va opune prelucrarii datelor personale si de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa printr-un email la adresa  office@maplecomp.com  sau cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta a Societatii, Str. Minis, nr. 10,bl x7, ap 6, Sector 3, Bucuresti, in atentia departamentului de marketing. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Intelegeti si sunteti de acord ca opunerea la folosirea acestor informatii reprezinta imposibilitatea oferirii serviciilor si produselor de catre Societate si o absolva pe aceasta de orice raspundere in acest sens. Societatea nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor. Daca utilizatorii site-ului trimit materiale nesolicitate, Societatea isi rezerva dreptul de a considera aceste materiale publice si lipsite de protectia dreptului de autor. Astfel de materiale devin proprietatea Societatii, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi folosite in orice scop de catre Societate, fara obligatia de a acorda despagubiri pentru folosirea lor.

  1. DREPTURI DE AUTOR, MARCA SI PROPRIETATE INTELECTUALA

Societatea ofera acces liber la Site si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale. Dreptul de autor pentru toate informatiile aflate pe acest Site este detinut de Societate sau de afiliatii/partenerii sai. Niciun material de pe acest Site nu poate fi reprodus partial, in totalitate sau modificat fara acordul explicit, in avans si scris al Societatii. Continutul acestui Site, textele, grafica, fotografiile, software-ul, logo-urile si orice alte materiale prezente pe site sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea Societatii sau a afiliatilor/partenerilor sai. Este interzisa crearea de legaturi cu acest Site ale altor site-uri sau invers, fara un acord in avans scris al Societatii. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul anterior scris al Societatii, aceasta nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care Site-ul ar putea fi legat, pentru materialele publicate pe acest Site de catre alte persoane decat cele autorizate de Societate si isi rezerva dreptul de a solicita pedepsirea conform legilor in vigoare a oricarei actiuni de acest fel. In cazul in care utilizatorii trimit diverse materiale pentru a fi publicate pe Site (fotografii, imagini video, texte, etc), materiale cerute sau nu in paginile site-ului, Societatea isi rezerva dreptul de a hotari daca, cand, in ce conditii si unde respectivele materiale vor fi facute publice. Astfel de materiale devin proprietatea Societatii in momentul trimiterii lor de catre utilizatori, libere de orice pretentii emise de o persoana sau un grup de persoane, putand fi folosite in orice scop de catre Societate, fara obligatia de a acorda despagubiri pentru folosirea lor. Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea unei parti a serviciilor si produselor, accesul sau folosirea serviciilor si produselor sau informatiilor puse la dispozitie de Societatea prin intermediul Site-ului intr-un mod care violeaza legislatia romaneasca sau internationala in materie de drept de autor si proprietate intelectuala, implica raspunderea civila sau penala pentru astfel de actiuni.

Daca se considera ca orice material pus la dispozitie pe site violeaza drepturile de autor sau orice alte drepturi, este necesara semnalarea acestei situatii printr-un email la adresa office@maplecomp.com  sau trimiterea unei cereri scrise, datata si semnata la adresa de corespondenta a Socetatii:  Str. Minis, nr. 10, bl x7 , ap 6, Sector 3, Bucuresti

Declaratia de confidentialitate stabileste modul in care  www.maplecomp.com foloseste si protejeaza orice informatie cu caracter personal pe care o transmiteti catre www.maplecomp.com  de fiecare data cand vizitati acest website.

www.maplecomp.com doreste sa va asigure ca sunteti protejati impotriva distribuirii datelor cu caracter personal catre terti. Toate datele dumneavoastra cu caracter personal transmise catre noi pentru a va identifica corect atunci cand folositi website-ul nostru vor fi folosite in deplin acord cu declaratia prezenta de confidentialitate.

www.maplecomp.com  isi rezerva dreptul de a opera modificari ale politicii de respectare a confidentialitatii datelor clientilor prin actualizarea periodica a paginii web de fata. Va recomandam in consecinta sa vizitati mai des pagina care prezinta declaratia noastra de confidentialitate pentru a va asigura ca sunteti de acord cu schimbarile operate. Declaratia de confidentialitate de fata intra efectiv in vigoare incepand cu 23.08.2013.

Putem colecta urmatoarele categorii de date personale:

– numele si prenumele

– informatiile de contact, inclusiv adresa de email

– informatii cu caracter demografic precum codul postal, preferinte si interese personale

– alte informatii utile pentru efectuarea de sondaje clientilor si/sau crearea de oferte promotionale

Ce putem face cu informatiile colectate

Va cerem anumite informatii cu caracter personal in general pentru a va intelege mai bine preferintele si a fi capabili sa va oferim servicii si produse imbunatatite si in particular pentru urmatoarele motive:

– Pastrarea unei arhive interne.

– Putem folosi anumite informatii pentru a ne imbunatati serviciile si produsele.

– Putem trimite uneori email-uri promotionale despre serviciile si produsele noi, ofertele speciale sau alte informatii pe care consideram ca le veti gasi interesante folosind adresa de email transmisa catre noi.

– Din cand in cand putem folosi datele dumneavoastra personale pentru a va contacta in scopuri promotionale si de sondare a pietei. Putem sa va contactam prin email, la telefon, sau folosind serviciile traditionale de posta. Putem de asemenea folosi informatiile dumneavoastra pentru a adapta website-ul nostru la cerintele si interesele dumneavoastra.

Securitatea datelor

Dorim sa va asiguram ca securitatea datelor dvs. cu caracter personal este bine protejata. Pentru a preveni accesul neautorizat la datele dvs. sau divulgarea acestora catre terti am pus la punct mai multe proceduri adecvate, fizice, electronice si administrative, care sa securizeze si sa protejeze toate datele pe care le colectam din mediul online.

Cum folosim modulele cookie

Un modul cookie este un fisier de dimensiuni mici preluat din mediul online care va cere permisiunea de a fi plasat pe harddisk-ul dumneavoastra. Odata ce va dati acceptul fisierul este imediat adaugat intr-un folder special si poate fi folosit pentru analize ale traficului pe Internet sau sa instiinteze atunci cand doar un anume website este vizitat. Modulele cookie permit aplicatiilor web sa interactioneze cu dvs. ca si cum ar fi persoane reale.

Aplicatia web poate astfel ajusta functiile sale la nevoile dvs. specifice, la preferintele sau antipatiile dvs. prin culegerea si memorizarea de informatii particularizate.

Noi folosim module cookie pentru inregistrarea traficului pe fiecare dintre paginile website-ului nostru. Acest lucru ne ajuta sa facem analize eficiente pentru imbunatatirea si ajustarea website-ului nostru in functie de preferintele clientilor. Folosim informatiile procurate astfel exclusiv in scopuri de analiza statistica dupa care indepartam toate datele cu caracter personal din intregul sistem.

Pe ansamblu, modulele cookie ne ajuta sa va oferim un website calitativ superior, permitandu-ne sa monitorizam ce pagini considerati dvs. ca va sunt utile si ce pagini nu va starnesc interesul. Sub nici o forma un modul cookie nu ne va oferi accesul direct in calculatorul dumneavoastra sau accesul la datele dvs. confidentiale, mai putin acele informatii pe care sunteti de acord in mod explicitsa ni le impartasiti.

Puteti in orice moment sa va dati acordul sau sa refuzati instalarea modulelor cookie in sistemul dumneavoastra. Cele mai multe browsere web vor accepta insa aceste module in mod automat, dar dumneavoastra puteti modifica manual setarile cerand browser-ului sa refuze acele module cookie pe care nu le doriti prezente in sistemul dumneavoastra. Acest lucru insa va poate restrictiona accesul complet la serviciile si produsele website-ului nostru.

Linkuri catre alte website-uri

Website-ul nostru poate contine linkuri catre alte website-uri de interes. Totusi, odata ce ati folosit unul dintre aceste linkuri si ati parasit website-ul nostru, trebuie sa fiti constienti de faptul ca noi nu mai avem nici un control asupra protejarii confidentialitatii dvs. pe parcursul vizitei catre un alt website. In consecinta, nu suntem responsabili pentru protejarea confidentialitatii datelor dvs. personale in acord cu declaratia noastra de confidentialitate deoarece alte website-uri pot avea o politica diferita din acest punct de vedere. Trebuie deci sa acordati atentie acestui aspect si sa consultati declaratia de confidentialitate a website-ului in cauza.

Cum puteti controla folosirea datelor dumneavoastra personale

Puteti alege sa restrictionati colectarea sau folosirea datelor dumneavoastra personale in urmatoarele moduri: de fiecare data cand vi se cere sa completati un formular pe website-ul nostru, cautati casuta de optiuni personale, pe care daca o bifati veti indica ca doriti ca informatiile oferite sa fie folosite in scopuri de marketing. Daca v-ati dat deja acordul de folosire a datelor dvs. personale in scopuri de marketing, va puteti schimba optiunea trimitandu-ne o nota informativa scrisa sau un email la adresa office@maplecomp.com

Noi nu vom vinde, distribui sau da spre folosinta datele dumneavoastra personale catre terti decat daca avem permisiunea dumneavoastra expresa sau daca suntem obligati prin lege sa facem acest lucru. Putem folosi datele dvs. personale pentru a va trimite materiale promotionale ale tertilor despre care noi credem ca va pot interesa numai daca ne dati de stire ca doriti sa se intample acest lucru.

www.maplecomp.com nu va vinde, distribui sau da spre folosinta datele personale ale unui utilizator decat daca acesta nu a respectat termenii si conditiile noastre de utilizare sau daca se incalca drepturile legale de folosire a serviciilor si produselor noastre. In asemenea situatii de abuz fata de serviciile si produsele oferite de www.maplecomp.com  va fi analizat fiecare caz in parte, iar informatiile cu caracter personal relevante pot fi transmise catre compania in cauza sau persoana care a fost victima unui astfel de abuz.

Puteti cere informatii detaliate despre natura datelor dvs. personale pe care le detinem noi. Daca doriti o copie a informatiilor detinute de noi va rugam sa ne scrieti folosind adresa listata la sfarsitul acestei pagini.

Newslettere

www.maplecomp.com foloseste serviciile de email ca modalitate de contactare a clientilor sai. La inregistrarea ca abonat sau la completarea unui formular de contact de pe website-ul  www.maplecomp.com, utilizatorul trebuie sa fie de acord cu primirea fara drept de refuz a email-urilor cu caracter non-promotional. Pentru a bloca primirea acestor email-uri din partea www.maplecomp.com trebuie sa renuntati la drepturile de abonat si sa nu mai beneficiati astfel de produsele si serviciile noastre.

www.maplecomp.com poate trimite de asemenea si email-uri promotionale periodice (ex. oferte speciale).

Informatia suplimentara colectata pentru fiecare newsletter trimis se refera la:

– numarul de newslettere consultate

– numarul de clickuri pentru fiecare link continut in newsletter

Metodologia de abonare/dezabonare la newsletterele promotionale www.maplecomp.com

Fiecare utilizator isi poate exprima dreptul de a primi newslettere din partea Societatii prin oferirea adresei sale de email completand unul din formularele de abonare disponibile pe site-ul  www.maplecomp.com

Fiecare newsletter primit contine informatii clare despre expeditor si metodele de dezabonare. Dezabonarea se produce la cateva secunde dupa ce a fost apasat linkul de dezabonare si nu vor mai fi trimise alte email-uri catre utilizatorii care au ales sa nu mai primeasca informatia in cauza, decat daca acestia aleg sa se aboneze din nou la newsletter.

Modificari ale declaratiei de confidentialitate

Putem modifica politica de respectare a confidentialitatii datelor clientilor din cand in cand. Daca/Cand  www.maplecomp.com opereaza modificari ale declaratiei de confidentialitate, vom fi pregatiti sa va atragem atentia asupra acestui lucru atat pe pagina noastra de start cat si prin trimiterea de emailuri catre utilizatorii care ne-au dat permisiunea sa facem aceasta. Vom posta toate modificarile operate pe aceasta pagina, in consecinta asigurati-va ca ne vizitati si aici in mod regulat. Ramaneti totusi increzatori ca indiferent de modificarile aduse Politicii noastre de Confidentialitate nu vom folosi nici pe viitor informatiile dumneavoastra personale intr-o maniera alta decat cea stipulata in prezenta Declaratie de Confidentialitate, mai putin in situatiile in care primim acordul dumneavoastra direct.

Contactati  www.maplecomp.com in legatura cu politica de confidentialitate

Daca veti considera ca informatiile de natura personala care va privesc in mod direct si pe care le detinem sunt incorecte sau incomplete va rugam sa ne trimiteti un email cat mai repede posibil, la adresa specificata mai jos. Vom corecta in timp util toata datele asupra carora ne-ati atras atentia. Daca aveti si alte intrebari privitor la politica noastra de confidentialitate sau felul in care colectam si folosim informatiile personale, va rugam de asemenea sa ne contactati la adresa:

Adresa postala

SC Maple Architectural Design SRL (www.maplecomp.com)

Adresa: Str. Minis nr. 10, bl x7, ap 6, Sector 3, Bucuresti

Telefon: 0767953919

Politica de cookies- Cookies

Ce sunt Cookie-urile?

Un cookie HTTP sau un modul cookie este un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web și apoi trimis înapoi (nemodificat) de către navigator, de fiecare dată când accesează acel server. Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum și pentru urmărirea comportamentului utilizatorilor; aplicații tipice sunt reținerea preferințelor utilizatorilor și implementarea sistemului de „coș de cumpărături”.

Termenul „cookie” este un cuvânt englez (biscuit, pronunție: /ˈkuˌki/). În informatică el este derivat din termenul „magic cookie”, un concept des utilizat în IT. În general cuvântul „cookie” cu acest sens este folosit și în alte limbi; doar în terminologia tehnică francofonă s-a încercat traducerea lui prin termenul témoin („martor”).

Cookie-urile au creat îngrijorare din cauză că ele permit strângerea de informații despre comportamentul utilizatorilor (în principiu, ce anume pagini web vizitează și când). Ca urmare, folosirea lor (și a informațiilor culese) sunt supuse în unele țări unor restricții legale, printre care Statele Unite ale Americii și țările UE. Tehnicile de tip „cookie” au fost de asemenea criticate pentru faptul că identificarea utilizatorilor nu e întotdeauna precisă, ca și pentru faptul că prin intermediul lor se pot executa atacuri informatice.

Cele mai multe navigatoare moderne permit utilizatorului să decidă dacă acceptă sau nu cookie-uri. Siturilor care le refuză le vor lipsi însă anumite facilități – de exemplu, într-un magazin virtual nu se va mai putea folosi coșul de cumpărături, dacă acesta a fost implementat cu ajutorul cookie-urilor.

Scopul

Cookie-urile sunt folosite de serverele web pentru a putea diferenția utilizatorii și pentru a putea reacționa în funcție de acțiunile acestora în cadrul unei sesiuni formate din mai multe tranzacții separate. Ele au fost inventate pentru a se putea implementa un coș de cumpărături virtual: de obicei, utilizatorul mai întâi se autentifică (login), apoi navighează pe site, adaugă sau elimină în voie obiecte din coș, apoi afișează conținutul coșului, cere calcularea prețului final, se hotărăște să comande (ori totuși renunță), iar la sfârșit închide sesiunea (logout).

Autentificarea utilizatorilor față de server este o altă aplicație a cookie-urilor; cu ajutorul acestora serverul reține faptul că utilizatorul s-a autentificat, și îi va permite acțiuni specifice celor autentificați.

Unele site-uri folosesc cookie-urile și pentru a permite utilizatorilor să modifice felul în care afișează paginile de web, în funcție de preferințele personale, care sunt reținute și între sesiuni. Se pot modifica și reține în acest fel atât aspecte legate de funcționalitatea cât și de afișarea grafică a paginilor. De exemplu, Wikipedia permite utilizatorilor înregistrați să modifice aspectul paginilor, iar în Google, chiar și utilizatorii neînregistrați pot de exemplu alege câte rezultate să fie afișate într-o pagină.

Cookie-urile se folosesc și pentru a urmări activitatea unui utilizator pe un site, sau chiar pe mai multe site-uri, în cazul cookie-urilor „third party” sau a așa-numiților „web bugs”. Urmărirea în cadrul unui site este făcută în scopul obținerii unor statistici de folosire. În special companiile de publicitate urmăresc activitatea utilizatorilor în cadrul mai multor situri pentru a afla mai exact interesele lor, putând astfel să decidă care anume reclame să trimită la un anumit moment unui anumit utilizator.

Realizarea

Cookie-urile de obicei conțin date fără semnificație pentru utilizator sau pentru navigatorul său, dar care pot fi interpretate de server. Navigatorul le primește și le returnează serverului nemodificate, introducând astfel o „amintire” a evenimetelor trecute în cererea HTTP, care în sine este atemporală (altfel spus, fiecare cerere este în principiu un eveniment izolat, fără a avea vreo legătură cu alte cereri HTTP trecute sau viitoare către același server). Returnând însă un cookie unui server, acesta poate lega cererea actuală de cereri precedente (în care același server a trimis cookie-ul), în acest fel luând naștere o așa numită sesiune. În afară de servere, cookie-urile mai pot fi create și de aplicații web care rulează pe server, comunică cu clienții prin HTTP, și sunt scrise în limbaje de programare cum ar fi Java și C# sau în scripturi ce rulează pe server.

Descrierea detaliată a mecanismului sugerează ca navigatoarele să poată reține cel puțin 300 de cookie-uri de câte 4 kb, și cel puțin 20 pentru fiecare server sau domeniu de Internet.

La crearea cookie-ului se poate specifica și data de ștergere; în caz contrar, acesta va fi șters la închiderea navigatorului. Un magazin virtual poate dori să se rețină conținutul coșului de cumpărături între sesiuni, astfel încât la următoarea vizită utilizatorul să nu trebuiască să caute din nou toate produsele. În acest caz, serverul magazinului va crea un cookie cu un termen de ștergere ceva mai lung. Doar cookie-urile care au un termen de ștergere lung, specificat explicit, vor „supraviețui” între sesiuni, în care caz ele pot fi numite „persistente”.

Expirare

Cookie-urile expiră, și de aceea nu sunt trimise de către navigator spre server în condițiile de mai jos:

  • La sfârșitul unei sesiuni (de exemplu, când este închis navigatorul) dacă acel cookie nu este persistent
  • Dacă a fost specificată o dată de expirare și data se află la momentul curent în trecut
  • Dacă data expirării este schimbată (de către server sau script) într-o dată din trecut
  • Navigatorul șterge cookie-ul la cererea utilizatorului
  • A treia condiție permite unui server sau unui script să șteargă în mod explicit un cookie.

Autentificare

Cookie-urile pot fi folosite de servere pentru a recunoaște utilizatorii autentificați și pentru a modifica paginile trimise în funcție de preferințele acestora (personalizare). De exemplu:

  • Utilizatorul introduce numele de utilizator și parola în câmpurile de editare ale unei pagini și le trimite spre server;
  • Serverul primește numele de utilizator și parola și le verifică; dacă sunt corecte, trimite o pagină care confirmă acest lucru utilizatorului, împreună cu un cookie; de asemenea, serverul memorează perechea nume/cookie (sau doar cookie-ul);
  • La fiecare accesare a unei pagini de pe acel server, navigatorul trimite și cookie-ul împreună cu cererea; serverul compară cookie-ul primit cu cele memorate, și poate să decidă dacă este vorba de un utilizator autentificat sau nu, trimițând pagina potrivită.

Aceasta este metoda folosită de aproape toate siturile.

Personalizarea paginilor

În mod similar autentificării, serverul află ce utilizator îi cere o pagină și poate să o trimită în consecință, în funcție de preferințele exprimate anterior, și care au fost reținute de server. Se pot personaliza pagini chiar în cazul utilizatorilor care nu au un cont pe server: pur și simplu se rețin preferințele în cadrul cookie-ului, și la cererile următoare, trimițând și cookie-ul, navigatorul trimite și preferințele utilizatorului.

De exemplu, Google reține preferințele utilizatorilor într-un cookie numit PREF. Acesta e creat cu valori implicite la prima accesare a sitului. Atunci când utilizatorul intră în pagina de preferințe și alege ceva, serverul trimite o cerere de modificare a cookie-ului, reținând în el noua valoare.

Urmărirea utilizatorilor

Metoda cea mai folosită este următoarea:

Dacă o cerere nu conține nici un cookie, se presupune că este prima accesare a unei pagini de pe acel server; acesta creează un cookie cu o valoare arbitrară (dar unică) și-l trimite, împreună cu pagina solicitată;
De acum încolo, navigatorul va primi împreună cu cererile și cookie-ul; el va trimite paginile cerute, dar va reține numele paginii cerute, data și ora, precum și valoarea cookie-ului într-o listă specială.
Parcurgând această listă, este posibil să se afle ce pagini (și în ce ordine) au fost vizitate de un anumit utilizator (identificat de un anumit cookie).

Cookie-uri „third-party”

Imaginile sau alte obiecte conținute de o pagină web pot să fie de fapt pe alt server decât cel pe care este pagina propriu-zisă. Pentru a afișa aceste obiecte, navigatorul le descarcă de pe serverele lor, eventual primind și cookie-uri. Acestea se numesc „third party”, dacă serverul care le-a creat se află în alt domeniu decât serverul paginii.

Acest fenomen se întâmplă mai ales în cazul reclamelor. Imaginile publicitare se află de obicei stocate pe serverele companiei publicitare, în alt domeniu decât pagina web pe care sunt afișate. Dacă navigatorul acceptă cookie-urile, compania de publicitate poate să urmărească activitatea utilizatorului pe mai multe situri (pe toate siturile vizitate, care au imagini ce provin de la acea companie de publicitate). Aceasta se face folosind un URL unic pentru fiecare sit (astfel încât aceeași imagine afișată pe două situri are alt URL) sau cu ajutorul câmpului referer din tranzacția HTTP. Același lucru se poate obține intercalând în pagina de web imagini invizibile utilizatorului, dar care sunt downloadate de navigator.

Companiile de publicitate au negat permanent că aceste informații ar fi folosite și pentru alte scopuri în afara stabilirii unor preferințe ale utilizatorilor.

Multe navigatoare moderne, cum ar fi Internet Explorer, Opera sau Mozilla Firefox, permit utilizatorului să aleagă blocarea cookie-urilor „third party”. Versiunea 6 a Internet Explorer permite și o formă intermediară de blocare: dacă third.com trimite un cookie odată cu o imagine de pe o pagină din domeniul first.com, cookie-ul nu este trimis în cazul în care o este nevoie de o imagine de pe același third.com, dar pentru un document din domeniul other.com; dacă însă un document oarecare din domeniul inițial first.com are nevoie de o imagine de pe third.com, cookie-ul va fi trimis.

Sursa: Wikipedia

Ce cookie folosim

Câteva dintre modulele cookie pe care le folosim în mod obișnuit sunt enumerate mai jos. Această listă nu este completă, dar are ca scop ilustrarea obiectivelor principale pentru care setăm de obicei module cookie. Dacă vizitați unul dintre site-urile noastre web, site-ul va seta câteva dintre următoarele module cookie sau pe toate:

PHPSESSID, laravel_session – identifica sesiunea de pe www.maplecomp.com

pentru a afisa continut personalizat

1P_JAR, __atuvc, __atuvs, __utma, __utmb, __utmc, __utmt, __utmz, _ga, _gid – indicatori de analiza si performanta utilizati in alcatuirea de rapoarte pe anumite perioade de timp cu privire la traficul de pe www.maplecomp.com, pagini accesate, timpi de incarcare, incarcarea serverului, etc.

cookie_info, nwl_subscriber, nss, notice_gdpr_prefs, notice_preferences – contin detalii despre setarile si preferintele utilizatorului, precum si anumite optiuni.

AID, APISID, DSID, HSID, NID – Apar pe site-uri în co-branding unde SC Maple Architectural Design  SRL este în parteneriat cu un agent de publicitate. Aceste module cookie identifică utilizatorul pentru care se face publicitate, pentru ca reclama potrivită să fie selectată.

Who we are

Our website address is: https://www.maplecomp.com.

What personal data we collect and why we collect it

Comments

When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection.

An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Contact forms

Cookies

If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year.

If you have an account and you log in to this site, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser.

When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select “Remember Me”, your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed.

If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website.

These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracing your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Analytics

Who we share your data with

How long we retain your data

If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue.

For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where we send your data

Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.

Your contact information

Additional information

How we protect your data

What data breach procedures we have in place

What third parties we receive data from

What automated decision making and/or profiling we do with user data

Industry regulatory disclosure requirements

Membru al:

Certificat de calitate:


Copyright © 2018 Maple. Toate drepturile rezervate.

Contact


Montréal, Canada

Bucuresti, Romania
Tel: (438) 929 39 19 Tel: (0767) 95 39 19
Email: office@maplecomp.com Email: office@maplecomp.com
Web: www.maplecomp.com Web: www.maplecomp.com