MIHAI R. DINU

ARHITECT PEISAGIST

Canadian Society of Landscape Architects
Association des Architectes Paysagistes du Québec
International Federation of Landscape Architectes
Romanian Landscape Architects Association

office@maplecomp.com

“Those who are crazy enough to think they can change the world usually do.”

Steve Jobs

Din pozitia pe care o detine, Mihai a facilitat la dezvoltarea firmei pe domeniul proiectarii si executiei spatiilor verzi. Cu ajutorul expertizei sale a contribuit la pozitionarea firmei ca un una dintre firmele fruntase in domeniul peisagisticii din Romania, prin atentia la detalii si calitatea executiei.

A absolvit cursurile Secției de Peisagistică din cadrul Facultății de Horticultură, Universitatea de Agronomie Bucuresti, dupa care si-a continuat studiile la Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu din Bucuresti, Facultatea de Arhitectura – Sectia Conservare si Restaurare de arhitectura.

​Mihai este membru al Asociatiei Peisagistilor din Romania din anul 2009 si din anul 2013 membru al Asociatiei Arhitectilor Peisagisti din Quebec. Din anul 2017 devine membru cu drepturi depline al Societatii Canadine de Arhitectura Peisagera.

​Cu o expertiza in evaluarea si dezvoltarea rezidentiala si comerciala, Mihai a condus cu succes multe din proiectele executate. Capacitatea lui de a se adapta, rigurizotatea si dinamismul sau ii permit sa minimizeze riscurile si intarzierile pentru fiecare proiect.

Membru al:

Certificat de calitate:


Copyright © 2018 Maple. Toate drepturile rezervate.

Montréal, Canada

Bucuresti, Romania
Tel: (438) 929 39 19 Tel: (0767) 95 39 19
Email: office@maplecomp.com Email: office@maplecomp.com
Web: www.maplecomp.com Web: www.maplecomp.com