ANDREEA R. LEFTER

ARHITECT PEISAGIST

Canadian Society of Landscape Architects
Association des Architecteas Paysagistes du Québec
International Federation of Landscape Architectes
Romanian Landscape Architects Association
International Society of Arborists- Certified Arborist

office@maplecomp.com

“To forget how to dig the earth and to tend the soil is to forget ourselves.”

Mahatma Gandhi

Andreea a absolvit Secția de Peisagistică din cadrul Facultății de Horticultură, Universitatea de Agronomie Bucuresti. Studiile de Master postuniversitar le-a urmat în domeniul Restaurării și Conservării Monumentelor Istorice la Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” din Bucuresti, cu un stagiu la Cite de l’Architecture et du Patrimoine- Ecole de Chaillot- Paris, Franta ulterior urmand cursurile uni Master în Agri-Business la Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca cu un stagiu la ISARA- Lyon, Franta.

​Andreea este membru al Asociatiei Peisagistilor din Romania din anul 2009, unde in prezent detine pozitia de presedinte al filialei Bucuresti Ilfov. Din anul 2013 este membru al Asociatiei Peisagistilor din Quebec si din anul 2018 membru al Societatii Canadine de Arhitectura Peisagera. Deasemenea, este recunoscut ca Arborist Certificat in cadrul Societatii Internationale de Arboricultura, cu studii efectuate in Montreal, Canada.

Este, deasemenea, implicata in comunitate. Este membru in Comisia Zonala a Monumentelor Istorice din Romania pentru regiunea Brasov, Covasna, Harghita incepand cu anul 2016.

Inca din 2013, Andreea si-a folosit determinarea si viziunea pentru a dezvolta si a largi oferta de servicii oferite de Maple Architectural Design.

Cu un portofoliu de proiecte în țări precum Canada, Franta, Bulgaria, Andreea se orienteaza acum la stabilirea unei practici internaționale in domeniul peisagisticii.

Membru al:

Certificat de calitate:


Copyright © 2018 Maple. Toate drepturile rezervate.

Montréal, Canada

Bucuresti, Romania
Tel: (438) 929 39 19 Tel: (0767) 95 39 19
Email: office@maplecomp.com Email: office@maplecomp.com
Web: www.maplecomp.com Web: www.maplecomp.com